Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Ubytovanie - Školské výlety a exkurzie- unikátna akcia na ubytovanie v abstraktnom dome

Školské výlety a exkurzie- unikátna akcia na ubytovanie v abstraktnom dome

skolske_vylety_a_exkurzie_unikatna_akcia_na_ubytovanie_v_abstraktnom_dome_xnkto.jpg
skolske_vylety_a_exkurzie_unikatna_akcia_na_ubytovanie_v_abstraktnom_dome_g9mrg.jpg skolske_vylety_a_exkurzie_unikatna_akcia_na_ubytovanie_v_abstraktnom_dome_g9mrg.jpg skolske_vylety_a_exkurzie_unikatna_akcia_na_ubytovanie_v_abstraktnom_dome_k7b53.jpg skolske_vylety_a_exkurzie_unikatna_akcia_na_ubytovanie_v_abstraktnom_dome_k7b53.jpg skolske_vylety_a_exkurzie_unikatna_akcia_na_ubytovanie_v_abstraktnom_dome_rk9f4.jpg skolske_vylety_a_exkurzie_unikatna_akcia_na_ubytovanie_v_abstraktnom_dome_rk9f4.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

Školské výlety a exkurzie- unikátna akcia na ubytovanie v abstraktnom dome
Hotel Galéria, ktorý je zároveň galériou moderných abstraktných obrazov. Doprajte svojim študentom zaujímavý zážitok s možnosťou načerpania potrebnej pozitívnej energie k učeniu a životu. Izba ako nový svet s výberom obrazov a farieb pre nové pocity a zážitky. Výborná lokalita - blízko centra s pamiatkami a galériami, blízko hl. žel. stanice. K dispozícií sú aj bohaté bufetové raňajky, wifi pripojenie v celom hoteli zdarma. Viac informácií na www.hotelgallery.eu, spirit.hotel1@gmail.com alebo na tel. č.: 02/54777817, 0917632452, 0944193131.

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: Hotel Galeria
Tel/Mobil: 0254777817
WWW adresa: www.hotelgallery.eu

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.