Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Požičovne - Vážne súkromnú pôžičku ponuka

Vážne súkromnú pôžičku ponuka

vazne_sukromnu_pozicku_ponuka_fxxza.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
15.08.2012 DOHODOU

Vážne súkromnú pôžičku ponuka
Som pán Daniel LEROIS, ponúkať finančných služieb len rodiny a jednotlivcov v potrebné naliehavé financovanie a bude môcť splácať úver bez starostí, hlavné rozlíšenie mesačné platby. Som veľmi podozrivé SUV, všetko, čo sa deje dnes na internete tak požiadať nečestné ľudí osobitne mužov s zlého úmyslu a reagovať na môj inzerát na zabránenie menej problém s políciou medzinárodných.
NB:, som udeliť z 5 000 EUR na €1000000 s úrokovou sadzbou 3,5%, ktoré sú splatné v období od 2 do 20 rokov s primeraných podmienok. Ak vás zaujíma Moja ponuka prosím kontaktujte ma akonáhle je možné tak, že diskutuje podmienok a dokumenty, ktoré poskytujú, môj mail je takto: daniellerois1@hotmail.fr.
Môžete ma kontaktovať presnejšie.

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: Daniel Lerois
Tel/Mobil: 0918658190

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.