Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Remeselné a stavebné práce - PVC hydroizolácie - vyriešim zatekanie do objektov

PVC hydroizolácie - vyriešim zatekanie do objektov

pvc_hydroizolacie_vyriesim_zatekanie_do_objektov_duvzi.jpg
pvc_hydroizolacie_vyriesim_zatekanie_do_objektov_knfa1.jpg pvc_hydroizolacie_vyriesim_zatekanie_do_objektov_knfa1.jpg pvc_hydroizolacie_vyriesim_zatekanie_do_objektov_5eqka.jpg pvc_hydroizolacie_vyriesim_zatekanie_do_objektov_5eqka.jpg pvc_hydroizolacie_vyriesim_zatekanie_do_objektov_l7ope.jpg pvc_hydroizolacie_vyriesim_zatekanie_do_objektov_l7ope.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

Ploché strechy, základové dosky, terasy!!! Zateká Vám do objektu, alebo práve budujete a potrebujete hydroizoláciu na Vašu strechu, terasu, alebo základovú dosku? Ponúkam všetky tieto PVC hydroizolácie - najjednoduchšie riešenie pre Vás!!! Kontaktujte ma pre prípadné info - kto sa nepýta, nič sa nedozvie!!!

Vlastnosti
Lokalita: Trenčiansky kraj
Kontaktná osoba: Peter
Tel/Mobil: 0944315079

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.