Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Cestovanie - Júnový pobyt v Taliansku

Júnový pobyt v Taliansku

junovy_pobyt_v_taliansku_z74v5.jpg
junovy_pobyt_v_taliansku_mtfcz.jpg junovy_pobyt_v_taliansku_mtfcz.jpg junovy_pobyt_v_taliansku_ezgm2.jpg junovy_pobyt_v_taliansku_ezgm2.jpg junovy_pobyt_v_taliansku_58dml.jpg junovy_pobyt_v_taliansku_58dml.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
04.05.2012 122,00 €

Cena za ubytovanie pre 4 os. 122 Eur za týždeň.Termín 2.-9.6.12.Kompletne zariadené mobilhausy v krásnom kempingu so 4 bazénmi v rušnom letovisku Lido Estensi.Piesčité pláže,športoviská zdarma,krásna promenáda s obchodíkmi,reštauráciami,zmrzlinárňami.Možnosť dokúpiť si polpenziu.4-nohí miláčikovia majú pobyt zdarma.V cene je zahrnuté používanie elektriny,vody,plynu,parkovanie,služby delegáta.Posledné dva voľné mobilhausy!

Vlastnosti
Lokalita: Zahraničie - EÚ
Kontaktná osoba: Marcela Mikulášková
Tel/Mobil: 0907613893
WWW adresa: www.italtravel.sk

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.