Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Ubytovanie - UBYTOVANIE VELKY MEDER APARTMAN TAKTIK

UBYTOVANIE VELKY MEDER APARTMAN TAKTIK

ubytovanie_velky_meder_apartman_taktik_vdepc.jpg
ubytovanie_velky_meder_apartman_taktik_qqnht.jpg ubytovanie_velky_meder_apartman_taktik_qqnht.jpg ubytovanie_velky_meder_apartman_taktik_l7dke.jpg ubytovanie_velky_meder_apartman_taktik_l7dke.jpg ubytovanie_velky_meder_apartman_taktik_x5dau.jpg ubytovanie_velky_meder_apartman_taktik_x5dau.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
17.05.2012 30,00 €

Apartmány sú vybavené kompletne zariadenou kuchyňou, ktorá je vybavená chladničkou, dvojplatňou,mikrovlnkou, kanvicou, varným náčiním a príborom. Každý apartmán má vlastné sociálne zariadenie, TV-SAT, internetové pripojenie. Izby sú priestranné, dvoj až štvorlôžkové. Možnosť posedenia na terase, alebo na lodžii. Ubytovacia kapacita je 64 lôžok.

Vlastnosti
Lokalita: Trnavský kraj
Kontaktná osoba: APARTMAN TAKTIK
Tel/Mobil: 00421918329225
WWW adresa: www.apartmanytaktik.sk

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.