Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Cestovanie - Lacná dovolenka aj pre Vaše zvieratko

Lacná dovolenka aj pre Vaše zvieratko

lacna_dovolenka_aj_pre_vase_zvieratko_xm1dg.jpg
lacna_dovolenka_aj_pre_vase_zvieratko_rdwg8.jpg lacna_dovolenka_aj_pre_vase_zvieratko_rdwg8.jpg lacna_dovolenka_aj_pre_vase_zvieratko_a4ukt.jpg lacna_dovolenka_aj_pre_vase_zvieratko_a4ukt.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
06.06.2012 25,00 €

Chcete lacno a kvalitne dovolenkovať a Vášho štvornohého miláčika chcete vziať so sebou? U nás môžte a úplne zdarma! Pohodová dovolenka pri mori a blízko mesta v 4-miestnych mobilhausoch (plne vybavených, vodovod a splach.WC).Mobilhausy sa nachádzajú v talianskom kempingu Mare Pineta na vynikajúcej úrovni, v mestečku Lido Estensi (100km pod Benátkami).Pláž je piesčitá, množstvo športovísk zdarma,4 bazény v kempe.Je to raj pre deti a milovníkov prírody.Cena od 20, - Eur za noc za mobilhaus.Akceptujeme šeky Sodexo a Offkarta.

Vlastnosti
Lokalita: Zahraničie - EÚ
Kontaktná osoba: Marcela Mikulášková
Tel/Mobil: 0907613893
WWW adresa: www.italtravel.sk

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.