Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Ubytovanie - Vernostný program Hotela Galéria

Vernostný program Hotela Galéria

vernostny_program_hotela_galeria_m64xy.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
V texte

Vernostný program Hotela Galéria
Vernostný program hotela Galéria je spôsob, ktorým by sme Vám radi poďakovali za to, že počas svojich ciest navštevujete práve náš hotel.
Vďaka vernostnému programu Vám ponúkame ubytovanie v 1, 2, 3, 4- lôžkových izbách, v mezonetovom apartmáne a v relaxačnej pyramíde, takmer zadarmo. Zároveň je k dispozícii výtvarná kaviareň, fitness a doplnky výživy z výberu 70. najdôležitejších za veľkoobchodné ceny. Výhodná poloha hotela Vám umožňuje jednoduchý prístup do centra. Ak využijete náš vernostný program 1-2x v priebehu týždňa zaplatíte iba 35 €/noc ak 3x-viac iba 30€/noc. Tešíme sa na Vás. Viac info na: www.hotelgallery.eu,spirit.hotel1@gmail.com, 00421944193131,0254777817

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: Hotel Galeria
Tel/Mobil: 421944193131
WWW adresa: www.hotelgallery.eu

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.